Zdravá výživa
Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem
Quinoa se používá stejně jako např. rýže (jako příloha). Nebo do různých zeleninových salátů, polévek atd. Jako jedna z mála obsahuje všechny esenciální aminokyseliny, které tělo potřebuje (v jedné potravině).
Její výhodou je přirozený obsah velkého množství minerálů a stopových prvků v přirozené podobě, obsahuje 3 % minerálů (běžná sůl obsahuje 2 % minerálů). Je vhodná na kuchyňské použití i do koupání.
Rakytníková šťáva má nespočet účinků, patří mezi superpotraviny. Obsahuje 25 x více vitamínu C než pomeranče.
Odborná a zároveň praktická online přednáška výživové poradkyně Mgr. Pavly Široké. Vědecky podložené informace o vitamínu B12. Kapacita online přednášky 25 osob. V případě zájmu o další termín mi napište na pavla.siroka@vitalcentrum.cz
Tato přednáška s dotazy (živě) je předevnším zásadní pro všechny lidi, kteří se snaží jíst více rostlinně, vegetariánsky, nebo vegansky., nebo pro osoby nad 50 let. Obvzláště důležitá je důležitá pro těhotné, kojící matky a děti. Zvláště v dávkách a v testování vitamínu B12 je i v odborné veřejnosti velký chaos, proto se na to téma hodně zaměřím.
Konopné semínko má pro člověka ideální poměr omega 3 a omega 6 mastných kyselin (pro člověka životně důležité tuky) a také 31 % kvalitních bílkovin (proteinu).
Stévie (druh rosliny se sladkými listy) je výbornou alernativou cukru a umělých sladidel! Skvěle sladí, stačí trošičku.
Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem